salam berkenalan


Salam perkenalan pejuang!

Menyahut cabaran sahabat bloggers otai perak . Maka hari ini munculah satu lagi blog sebagai barisan saf utama bersama kekanda-kekanda yang menyemarakan saya untuk menjadi seorang blogger bersama dalam satu saf menentang kejahilan pengkhnat dan penderhaka Bangsa.

Pk merasakan tercabar dewasa ini bila sudah terang-terang bangsa Melayu sekarang terpesong demi kepentingan diri serta mengaut untung hak rakyat. apa jasa pdienkhianat selama sebelas bulan Perak di NERAKAkan oleh Pakatan Ronggeng ada kah meraka terfiknir nasib rakyat yaang sepatutngya dibela. PK akan menentang habis habisnan terhadap Pengkhianat Bangsa yaneg sanggup menjual marudah Melayu dan Agama sehingga sanggup bersekutu dengan rakan kafir harbi

pada rakan rakan serta otai blogger perak pk berharap dapat menerima saya dalam arena blog di alam maya, percayalah pk tidak sanggup menperjudikan soal agama dan bangsa demi semata -mata untuk kemenangan parti sehingga sanggup membiarkan sekutu kuat si kafir harbi menghina agama mereka sendiri.

Pk mengucap TERIMA KASIH kepada penerimaan PK daripada para blogger terutama di Perak bumi yang berdaulat. percayalah ini bukan pertama tetapi selagi ada hayat perjuangam demi agama dan bangsa akan PK perjuang kan. DAULAT TUANKU! patik akan tetap menentang pengkhianat bangsa dan agama.

0 ulasan:

Post a Comment

 
Free Website templatesMusiczik.netfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Blog templatesFree Web Templates